Редактор: e-mail: кадри: Нова телревизия Шефът на Александровска болница проф. Борис Богов призова

...
Редактор: e-mail: кадри: Нова телревизия Шефът на Александровска болница проф. Борис Богов призова
Коментари Харесай

Порф. Богов призова Виктор Николаев и Лора Инджова от NOVA да се ваксинират първи, за да дадат пример

Редактор: 

e-mail: 

фрагменти: Нова телревизия 

Шефът на Александровска болница проф. Борис Богов прикани водещите на „ Здравей, България “ по Нова телевизия да се имунизират и по този начин обществено да заявят поддръжката си за оправянето с ковид. Според него политици и известни персони могат да оказват помощ с образеца си да се преодолее недоверието към имунизациите.

„ Само да не ни обвинят хората, че получаваме имунизацията преди другите “, разяснява предлагането Виктор Николаев. На негов въпрос проф. Богов отговори, че не може да има задължителност за имунизацията, даже и единствено за обособени групи.

Шефът на Алекснадровска болница разяснява също, че отварянето на детските градини и яслите имат ясна здравна логичност. По-малките деца нямат задоволително рецептори с цел да се захване ковид. Най-много заразяват децата над 10-12 години, които другояче малко боледуват. След две седмици ще намалее смъртността от COVID-19, предвижда проф. Богов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР